Fabrika ve Tesis Çizgileri

İş güvenliği çizgileri, sanayi ve üretim alanlarında uygulanmakta olup işçi güvenliği ve sağlığı açısından son derece önemli bir yere sahiptir. Forklift yolu çizgisi, fabrika ve tesis çizgileri, yaya yolu çizgileri tasarımlarımız ile sektörel ve alan niteliklerini baz alarak uygulamalarda bulunuyoruz.

İç ve Dış Saha Fabrika Çizgileri

Fabrika ve tesis çizgileri temelde dokuz farklı şekilde uygulanmakta olup yine üç farklı boya çeşidi ve epoksi zemin kaplamaları ile arzu edilen büyüklükteki alanlara göre tasarım yapılmaktadır. Tek ve çift kompenantlı yol çizgi boyaları ve soğuk çizgi boyaları ile gerek açık ve gerekse kapalı otopark alanlarında son derece nitelikli alan tasarımları ortaya koyuyoruz. Fabrika ve tesis çizgileri ile ilgili yol çizgi standartları ise; yaya yolu çizgileri, forklift yolu çizgileri, iş güvenliği çizgileri, yürüme yolları çizgileri, fabrika saha çizgileri, tesis zemin çizgileri, 5S iş güvenliği boya uygulamaları, fabrika içi zemin çizgileri, dış saha çizgileri, fabrika ve tesis uygulamaları başlıklarına göre belirlenmektedir. 

Bütün üretim merkezlerinde, iş alanı ve faaliyetlerinin gerçekleştirilmiş olduğu sektöre göre fabrika ve tesis çizgisi çalışmaları uygulanmaktadır. Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, İş Güvenliği ve İşçi Sağlığına yönelik yasalar doğrultusunda belirlenmiş olan ölçülere göre fabrika yaya yolu çizgileri, iş sahası çizgileri ve aynı zamanda dış saha çizgi çalışmaları uygulamaya geçirilmektedir.

Firmaların bünyesindeki üretim merkezlerinde zemin kaplamaların; kimyasal madde ve su yalıtımına dair özellik ve dirençleri, ağır makine veya vasıta dayanımlı seçenekler göz önünde bulundurularak dizaynı sağlanmaktadır. Fabrika ve tesis çizgileri yer boyası sistemlerinde çoğunlukla epoksi zemin uygulamaları ortaya konmaktadır. Uzun vadeli bir kullanım imkânı tanıyan, renk değiştirme ve sararma durumu bulunmayan epoksi çizgiler, aynı zamanda çevre dostu boya çeşitleri arasında yer almaktadır.

Bütün geniş kapsamlı fabrika sistemlerinde ve aynı zamanda organize sanayilerde insan sağlığına hiçbir olumsuz etkisinin bulunmaması ve kimyasal maddelere karşı son derece dayanıklı olmasından dolayı epoksi boya çeşitleri fabrika ve tesis çizgileri nde zeminlere uygulanmaktadır. Bunun yanı sıra her bir fabrikanın niteliğini göz önünde bulundurarak yön okları, levhalar, yönlendirme boyamaları, forklift yolu boyama alanları ile çalışmalar yapıyor, ülkemizin tüm şehirlerinde profesyonel iş kalitemizi en iyi şekilde ortaya koyuyoruz. Tüm bunların yanı sıra dış saha çizgi çalışmaları, fabrika ve tesis çizgileri uygulamalarımız ile tüm alanlara yönelik iş bütünselliğine uygun olarak çalışmalar ortaya koyuyoruz. Açık otopark alanları ve kapalı otopark alanları ile otoparka dönüşümünün sağlanması istenen tüm açık ve kapalı alanlarda otopark tasarımlarımız ile son derece şık ve bir o kadar da estetik alanlar meydana getiriyoruz.

Firmamız olarak tüm çalışmalarımız alanında uzman olan profesyonel ekibimiz eşliğinde sunulmaktadır. Hizmetlerimizle ilgili edinmek istediğiniz tüm bilgileri tarafımıza dilediğiniz zaman ulaşarak detaylı yanıt alabilirsiniz.